Dřevěná prkénka a krájecí desky do kuchyně
Praktická na krájení a krásná na servírování. Na dřevěném prkénku můžete podávat steaky, pizzu, nakládané sýry nebo třeba koláče. Stačí si jen vybrat správnou velikost, tvar a typ povrchu (buď klasický hladký, nebo s postranním žlábkem). Ten oceníte zejména při porcování masa nebo krájení ovoce. Hledáte opravdu originální dárek? Na dřevěnou radost vám rádi vypálíme třeba obrázek nebo text na přání. Umíme i firemní zakázky.
Nejprodávanější
Proč dát přednost prkénku ze dřeva
Přineste si do své kuchyně kousek přírody s krásnými dřevěnými kuchyňskými prkénky, která kombinují styl, funkčnost a trvanlivost. Obdélná či kulatá prkénka ze dřeva jsou ideálním pomocníkem při krájení a servírování pokrmů. Dřevěný povrch poskytuje přirozenou ochranu ostří nožů a zároveň zachovává chuť a kvalitu potravin. Tvar prkénka se skvěle hodí pro servírování různých druhů jídel, od steaků po zeleninu. Postranní kanálek oceníte při porcování masa a krájení šťavnatých potravin jako je čerstvé ovoce a zelenina, všechnu šťávu zachytí kanálek a pracovní plocha zůstane čistá. Praktická je také rukojeť, která vám zaručí stabilitu. Jaké si vyberete?
Jak pečovat o dřevěné prkénko
Dřevěná servírovací a krájecí prkénka si zamilujete a rozhodně budou skvělým doplňkem do každé moderní kuchyně. Kromě toho, že vypadají stylově, jsou ekologická a snadno se udržují. Dřevo je odolné, takže vydrží velkou zátěž i dlouhá léta. Nezapomínejte svému prkénku občas dopřát i větší péči. Čištění prkének je jednoduché a rychlé. Po každém použití doporučujeme desku omýt vodou a důkladně osušit. Pravidelné ošetřování potravinovým olejem nebo voskem pomůže udržet povrch dřeva v kondici a zabraňuje jeho vysychání.