Dřevěné krouhače a škrabky
Kompletní vybavení pro krájení, loupání a krouhání zelí a jiné zeleniny vhodné ke kvašení. Nerezové břity kruhadel jsou na sebe namontovány blízko, aby byly nakrouhané kousky maximálně jemné.
Nejprodávanější
Krouhání a loupání raz dva
Chystáte se pustit do kvašení? Například na cibuli doporučujeme kráječ s 5 noži, se kterým jde práce tak rychle, že člověk ani nestačí slzet. Na zelí, jablka nebo třeba řepu zase můžete zkusit dřevěné kruhadlo s nerezovými břity. Nezapomněli jsme ani na škrabky pro leváky, pro které máme speciálně upravené kousky.
Jak si doma připravit kvašené zelí
Věděli jste, že nakládané zelí obsahuje vitamíny a probiotika, která hravě nahradí polovinu vaší lékárničky? V kuchyni je to nedocenitelná superpotravina. Kvašenou zeleninu si přitom snadno připravíte i sami doma, stačí jen vědět, jak na to. Takže: nakrouhat struhadlem, namačkat tloukem, odležet a pak už jen: dobrou chuť!